2022 : “at rejse er at leve”

Har du aldrig rejst, har du aldrig levet helt.

MIT REJSEÅR: Grækenland, Spanien og Norge…….2022.

Mange af os er vokset op i troen om, at ferie er noget man gør et par gange om året, eller at man skal arbejde i 45 år før vi endelig har fortjent at opleve verden, i livets efterår. Men du behøver ikke vente så længe. Ingen af os er sikre på, at der kommer et livets efterår. Livet er nu og friheden venter. Også på dig.

Med det i mente blev året 2022 igen….og langt om længe, et rejse-år. Ikke de lange ture. Men nogle stykker. Dejligt at være igang igen.

Pigadia, Karpathos, Grækenland, oktober 22

Grækenland og specielt de græske øer tiltaler mange, også mig. Debut på Samos i august og gensynsgælde på Karpathos i oktober. Strand, varme, cykling og svømme i azurblåt vand….tiden går hurtigt når man er afsted.

Juli: Bikepacking omkring Østersøen, dennegang start i Puttgarten, Tyskland og slut i Rødbyhavn, Danmark. Overnatning ved Kiel samt i Flensborg på den tyske side; tilbage over grænsen, til Ærø via Als. Overnatning i Marstal for til sidst at ende i Rødbyhavn. 389 km på den 2-hjulede. Se mere fra denne tur Østersøen Rundt (2)

Fehmern, Tyskland, juli 2022

Start december tilbage til favoritten i Europa, den næstmindste kanariske ø La Gomera, med temperature over 20 grader, desværre ikke megen sol, men perfekt for vandring og mountainbike.

Solen var heller ikke meget tilstede i juledagene i Hemsedal i Norge. Til gengæld masser af sne og frostgrader. Juleaften bød på -19 grader og efterfølgende 6 dage på ski; første gang siden marts 2020.

Fedt at være igang igen.

Valle Gran Rey, La Gomera, Spanien, december 2022
Hemsedal, Norge i julen 2022

Cykel-tur Østersøen Rundt (2)

Tags: , , , , ,