Året 2020

Mon ikke året 2020 kommer til at blive husket som pandemiens år. Forår, efterår og vinter var landet ramt og årets ord blev samfundssind.

Nåede lige afsted til Østrig to gange i starten af året. På vej hjem fra anden tur var corona’en lige i hælene. Blev heldigvis ikke indhentet. Med dansk grund under fødderne og skiene i depot, skulle planlægges ture for resten af året. Det så ikke lovende ud, men DK var en oplagt mulighed.

Bornholm har stået på listen over favoritterne gennem årene, men hvad med at prøve nyt? Ærø, måske?

Hele 2 gange fik øen i det Sydfynske mine fødder at mærke denne sommer. Camping i Ærøskøbing og Marstal. Ture i bil og på cykel rundt med masser af natur og atmosfære. Specielt i uge 28 var der et menneskemylder, som dog var aftaget sidst i august.

En hver bjergbestiger vil se sig om efter et åbent vindue, når toppen skal nås. Jeg øjnede et sådan vindue midt i august og kæmpede mig således henover Alperne. Fra Grainau ved foden af Tysklands højeste bjerg Zugspitze, fulgte jeg med en gruppe MTB’ere en uges tid på bjergstier i Tyskland, Østrig, Schweiz og slutteligt i Italien. Efter at af forceret over 11000 højdemeter, været over Stelviopasset (2754m.o.h.) og med godt 500 km på Stravaen, kørte vi bogstavligt i Gardasøens klare vand.

Med Covid-19 tilbage i de sidste måneder af året 2020, blev der således sat en stopper for flere aktiviter. Pausen må benyttes til at overveje nyt i 2021🏞😎🚵‍♂️

Spændende hvad dér bliver muligt⁉️

God jul og godt nytår.

Jesper

MTB Transalp 2020

Flachau Østrig 2020

Bad Gastein 2020

Day 4 Merano Italy to Tuenno Italy
4. dagen i Alperne fra Merano til Tuenno Italien. Flere billeder fra turen (klik)
https://www.flickr.com/photos/126251579@N05/50509578398/
Ærøskøbing Camping
3 days of alpine skiing in Bad Gastein, Bad Hofgastein and Sport Gastein
Bad Gastein, Østrig. Flere billeder (klik)